Drobečková navigace

Úvod > Aktuálně > Velká cena Sokol Hradec Králové 11.06.2023

Velká cena Sokol Hradec Králové 11.06.2023



Datum konání:
11.6.2023

Jarní závodní sezóna se blíží ke svému konci, a náš oddíl v počtu 19 dětí se zúčastnil tradiční soutěže Velká cena Sokola v Hradci Králové. Jednalo se menší závody pro pozvané oddíly, takže si pro svoje závodní zkušenosti jeli i ti méně zkušení. Celková účast na závodech byla cca 190 dětí, a výkony i našich závodníků byly vidět.

 

V kategorii U10:

Ruby Pivná 1. místo, Fiala Lukáš 2., Vinda Dominik 3.

V kategorii U12:

Koliáš Radan 1. místo, Herodek Dieter (ve stejné kategorii) 2. místo, Krejčí Žofie 3., Cudlín Patrik 3., a Tomášek Matěj taktéž 3.

V kategorii U 14:

Šalda Jan 1., Hlaváč Boris 1., Martínková Lucie 2. místo.

 

Dá se konstatovat, že nikdo neodjel s prázdnou. Pro někoho to byla medaile a diplom, pro další cenné zkušenosti a vědomí, na čem bude ještě potřeba zapracovat. A pro někoho to byla možnost strávit čas společně se svými kamarády, než se rozutečou na blížící se letní prázdniny. Ještě nás čeká pár tréninků, takže je, doufejme, využijeme, jak nejlépe se dá. Děkujeme rodičům za zajištění dopravy a podpory našich závodníků.

 

Za kolektiv trenérů

 

Ladislav Bělík


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů